contact usNL: 020 200 8333 (0,30 €/min)
BE: 070 700 774 (0,30 €/min)

Rotterdam-Hull scheepsinformatie

Onze twee cruiseferry's stellen hoge eisen als het gaat om passagierscomfort, accommodatie en stijl

Aan boord heeft u de keuze uit verschillende eetgelegenheden, afhankelijk van waar u zin in heeft. U kunt dus genieten van een heerlijk kopje koffie met een lichte snack in het koffiehuis, of van een gezonde warme maaltijd in één van onze restaurants. Of u nu kiest voor de Four Seasons met zijn dinerbuffet, of voor het eersteklas menu in The Brasserie, u kunt hoe dan ook zeker zijn van een uitstekende maaltijd.

Drink na het diner nog een lekker drankje aan de bar, ontspan met een glaasje in de wijnbar of geniet van de adembenemende uitzichten vanuit de Sky Lounge. Voor topentertainment kunt u de nieuwste films bekijken in onze 2 bioscopen, of ga naar de live cabaretvoorstelling in de Sunset Show Lounge... u kunt zelfs een gokje wagen in het casino!

Voor uw gemak hebben we een wisselkantoor aan boord, waar u vreemde valuta kunt wisselen zonder provisiekosten, en we beschikken bovendien over een geldautomaat met een E Top up mogelijkheid. En mis vooral de koopjes niet in onze winkelgelegenheden aan boord, met kortingen tot wel 50% op de Engelse winkelprijzen. We beschikken over vermaak voor onderweg met een fantastisch assortiment boeken, waaronder de nieuwste bestsellers, en tijdschriften, dagbladen, kinderactiviteiten en speelgoed, zodat u uw kinderen bezig kunt houden en zelf even lekker kunt lezen.

Informatie en technische specificaties van onze passagiersvloot voor Rotterdam-Hull route:

Pride of Rotterdam
Lengte 215.45m
Bruto gewicht 59,925GT
Passagiers 1,360
Voertuigen 250 auto's of 400 cargo
Pride of Hull
Lengte 215.45m
Bruto gewicht 59,925GT
Passagiers 1,360
Voertuigen 250 auto's of 400 cargo
Pride of HullEntertainmentEnjoying the view